pr & social media adviesbureau

blog

Blurb en Google bij RTL Boulevard!

Blurb en Google bij RTL Boulevard!

Het gebeurt nou niet dagelijks dat onze klanten op TV komen. Laat staan twee klanten in één programma, primetime. Gisteren was dit echter wel het geval. In de update van Colin van Hoek bij RTL Boulevard, waar wekelijks de nieuwste gadgets worden uitgelicht, was er aandacht voor twee Whizpr-klanten: Blurb en Google.

Blurb maakte dinsdag een nieuwe applicatie bekend, waarmee Facebook-gebruikers in een handomdraai Facebook-foto’s, behorende onderschriften en reacties kunnen vastleggen in een fotoboek van professionele kwaliteit. Colin reageerde begin deze week op de vooraankondiging. Hij heeft dezelfde dag nog een boek met Blurb gemaakt en het onderwerp besproken met de redactie van RTL Boulevard.

New Image2

Colin sprak eerder deze week ook met Google. In RTL Boulevard maakte hij bekend dat de Google Music Store officieel ‘open gaat’. Gisterenavond was de zogenoemde launch party in Las Vegas. Google Music kan heel groot worden, doordat het eenvoudig gebruikt kan worden op Android-telefoons (HTC, Samsung). Gebruikers kunnen nu nummers in de online muziekwinkel kopen en muziek delen via het sociale netwerk Google+.

Veel van onze klanten ervaren TV-aandacht wel als het hoogst haalbare. En ik moet eerlijk bekennen dat ik die euforie (in praktijk: juichend op de bank) ook wel voelde toen ik rond 19.00 uur afstemde op RTL 4. Want hoe gaaf is dat: twee klanten bij RTL Boulevard!

Bekijk hier het TV-item terug.

Tags: blurb, gadgets, google

Reageer

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond