pr & social media adviesbureau
BIT

Info Support kiest voor datacenter BIT vanwege goede informatiebeveiliging

Ede, 8 maart 2011 - Info Support, IT-dienstverlener in Nederland en België, heeft een overeenkomst gesloten met zakelijke internet service provider BIT voor colocatie en isp-diensten. De aanbieder van complexe softwareoplossingen groeit snel en is daarom op zoek naar een datacenter dat voldoet aan de eisen van deze tijd. BIT biedt hoge kwaliteit, flexibiliteit en schaalbaarheid. De ISO- certificering voor informatiebeveiliging van BIT is een belangrijke reden geweest voor de keus van het datacenter in Ede.

Certificaat voor informatiebeveiliging
Zowel Info Support als BIT merken dat klanten en klanten van klanten, steeds vaker vragen om het certificaat ISO 27001 dat de informatiebeveiliging waarborgt. Bij aanbestedingstrajecten is de certificering voor ISO 27001 een vaste eis. Info Support kan dankzij de certificering van BIT aantonen dat de informatie van zijn klanten op een integere, betrouwbare manier wordt opgeslagen. Info Support heeft ook haar eigen apparatuur bij BIT onder gebracht.

"BIT heeft beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatie hoog in het vaandel staan", zegt Alex Bik, technisch directeur BIT. "De ISO-certificering voor informatiebeveiliging is voor ons de kroon op het werk, het bewijst dat wij voldoen aan de strengste eisen voor informatiebeveiliging. Info Support is een gewaardeerde partner en ik ben blij dat klanten als Info Support het certificaat op waarde schatten."

Meer kwaliteit en flexibiliteit
De afdeling Managed IT Services bij Info Support is het afgelopen jaar met dertig procent gegroeid.  “Als onze klanten groeien, groeien wij ook en des te belangrijker is de ruimte om te kunnen groeien”, stelt Mark Klabbers, Salesmanager Managed IT Services Info Support. “Bij ons vorige datacenter groeiden we uit onze jas. Zij konden bijvoorbeeld in de stroomvoorziening niet meegroeien met ons. Eén van de voordelen van BIT is dat zij in Ede zitten, waar de druk op het energienet minder groot is dan in de Randstad. Hier zijn nooit problemen met voeding voor stroom en koeling.”

Managed Services
Info Support levert vanuit haar afdeling Managed IT Services diensten zoals applicatiebeheer, technisch applicatiebeheer, infrastructuurbeheer en een uitgebreide Hosting service. Deze laatste bevat onder andere Hosted Exchange, SharePoint, CRM, Data hosting en complete Office omgevingen.

Glasvezel
Info Support heeft haar eigen glasvezelverbinding op het glasvezelnetwerk van BIT aangesloten. Dit maakt het onderbrengen van eigen automatisering van Info Support bij BIT mogelijk. Naast de al genoemde lagere druk op het energienet, is de ligging van BIT gunstig. BIT ligt 10.3 meter boven NAP en bovendien 100 kilometer bij het andere datacenter waar Info Support huurt vandaan.


---


Over Info Support
Info Support B.V. behoort tot de Info Support International Group die met ruim 300 medewerkers hoogwaardige IT-diensten en producten levert aan Top 500-bedrijven in Nederland en België. Ontwikkeling en beheer van innovatieve en solide softwareoplossingen is de kern van de dienstverlening van Info Support. Onze ontwikkelstraat Endeavour biedt hierbij grip op de gehele Application Lifecycle met een aantoonbaar hoge productiviteit en kwaliteit. De ervaring die wij opdoen met consultancy en projecten verwerken wij in ons trainingaanbod waardoor de theorie wordt aangevuld met de praktijk. Wat wij bouwen kunnen we ook beheren en hosten. Technologisch focussen wij op Microsoft .NET, Enterprise Java en Oracle Fusion. Voorop in de missie van Info Support Managed IT Services staan kennis en kunde van de business van haar klanten.

Over BIT
BIT is een zakelijke internet service provider die gespecialiseerd is in colocatie, internetverbindingen, managed hosting en outsourcing. BIT levert aan kwaliteitsbewuste organisaties de ruggengraat voor hun IT- en internet-infrastructuur. Betrouwbaarheid is het uitgangspunt van onze dienstverlening, zodat onze klanten ze zich zorgeloos met hun kernactiviteiten bezig kunnen houden. BIT onderscheidt zich door een hoog kennisniveau, jarenlange ervaring en pragmatische aanpak. Naast zijn datacenter en isp-diensten, is het bedrijf de officiële  distributeur voor Kerio Technologies, een leverancier van mailservers, firewalls en VoIP servers. Opdrachtgevers van BIT zijn onder meer de Belastingdienst, Blokker, docdata payments, ERA Nederland, Eurofiber,HCC, Koninklijke Gazelle, Meteo Consult, NDC|VBK, Profile Tyrecenter, Koninklijke Peijnenburg, SIDN en Site4U. Voor meer informatie: www.bit.nl.

Voor meer informatie
BIT
Alex Bik
Telefoon: 0318-64 86 88
E-mail: alex(at)bit.nl

Whizpr
Loes ten Brummelhuis / Gijs Fennell
Tel: 0317-41 04 83
E-mail: bit(at)whizpr.nl