pr & social media adviesbureau
e-office

e-office benoemt Peter van Haasteren tot COO

Houten, 1 november 2011 - e-office, the human software organisation en specialist in het optimaliseren van digitale werkomgevingen benoemt Peter van Haasteren tot Chief Operations Officer (COO) per 1 november 2011. Peter van Haasteren was tot 2006 lid van de Raad van Bestuur van Exact en was tot 1 juni 2011 algemeen directeur van het beursgenoteerde Qurius Nederland B.V. Als COO van e-office zal Van Haasteren samen met oprichter en CEO Roland Hameeteman richting geven aan de verdere groei van e-office.

e-office adviseert organisaties over de manier waarop zij technologie kunnen inzetten om slimmer en beter (samen) te werken. Roland Hameeteman, CEO van e-office is verheugd over de benoeming van Peter van Haasteren: “Het aan boord halen van deze bijzonder ervaren directeur betekent een forse versterking van onze organisatie en draagt bij aan de ontwikkeling en realisatie van onze groeistrategie.”

"De innovatieve bedrijfsfilosofie en de gedrevenheid van e-office spreken mij zeer aan," aldus van Haasteren. "e-office werkt volgens de Yellow&Blue-strategie. Deze strategie gaat uit van het principe dat een gezonde balans tussen de creativiteit en innovatiekracht van mensen en de processen binnen de organisatie, de continuïteit van de organisatie waarborgt. Roland zal hierbij vooral de 'gele' rol vervullen, waar mijn kracht ligt op het blauwe vlak; het inrichten van de processen. Ik ben er van overtuigd dat wij gezamenlijk de groei kunnen realiseren die e-office voor ogen heeft."

---


Over e-office
e-office, the human software organisation is opgericht in 1991. Direct vanaf het begin hebben zij zich gespecialiseerd in de creatie van de optimale digitale werkomgeving voor professionals. Zij implementeren hiervoor de nieuwste IBM, Microsoft en mobile technologieën en begeleiden de organisatie- en gedragsverandering die nodig is om werkprocessen te verbeteren. e-office adviseert organisaties over de manier waarop zij technologie kunnen inzetten om (virtuele) samenwerking te verbeteren en zo efficiënter te werken, ongeacht tijd of plaats. Hierbij staat een goede balans tussen mens, organisatie en technologie centraal. Deze manier van werken past bij deze eeuw: work21. e-office is Microsoft Partner, IBM Premier Partner en RIM Alliance Elite Partner. Bij e-office, gevestigd in Houten, werken zo'n 100 specialisten. Meer informatie is beschikbaar op www.e-office.com.


Voor meer informatie:
e-office
Pauline Huijzer
Tel.: 088 001 83 00
e-mail: pauline.huijzer(at)e-office.com

Whizpr
Marjan Schrader/ Willemijn Vader
Tel.: 0317 410 483
e-mail:e-office(at)whizpr.nl