pr & social media adviesbureau
e-office

e-office vereenvoudigt met MatchPoint vindbaarheid gegevens in Sharepoint

e-office Certified Partner van Colygon voor het SharePoint Application Framework, MatchPoint

Houten, 31 mei 2011 - e-office, the human software organisation en specialist in het optimaliseren van de digitale werkomgeving van professionals, is een partnership aangegaan met Colygon als Certified Partner voor MatchPoint; het SharePoint Application Framework. Met MatchPoint is e-office in staat de kwaliteit van zijn SharePoint-oplossingen en -functionaliteiten verder te optimaliseren. Klanten zijn hierdoor in staat informatie binnen complexe archiefomgevingen eenvoudig te ontsluiten, tegen lagere kosten. Kennisdeling wordt op deze manier eenvoudiger waardoor het onderscheidend vermogen van een organisatie kan groeien.

MatchPoint is een SharePoint-framework dat gebruik maakt van best practices, zoals een gecentraliseerde configuratie voor alle SharePoint-onderdelen. "Het vereenvoudigt het bouwen van complexe oplossingen op het SharePoint-platform enorm", zegt Petra Stojanovic-van Kan, commercieel directeur bij e-office. "Steeds meer organisaties hebben behoefte aan complexe archiefomgevingen, maar beschikken niet over de juiste capaciteit of het benodigde budget voor maatwerkoplossingen om zakelijke gegevens te ontsluiten. De lange lijst van voordelen maakten het tot een eenvoudig besluit Certified Partner van MatchPoint te worden."

Minder ontwikkelkosten

MatchPoint biedt functionaliteit voor het ontwikkelen van complexe omgevingen in SharePoint waardoor maatwerk overbodig wordt en de ontwikkelkosten met tenminste 30 procent verminderen. Bovendien minimaliseert het de inspanningen van gebruikers, omdat automatische tagging mogelijk is. Door de krachtige en contextuele search interface maximaliseert het tegelijkertijd de vindbaarheid van gegevens.


"Met de twintig jaar ervaring die e-office heeft in het optimaliseren van de werkprocessen van medewerkers, is e-office een ideale partner voor Colygon", zegt Gian-Franco Salvato, CEO van Colygon AG. "MatchPoint is het perfecte middel om dit op een eenvoudige en kostenefficiënte manier te realiseren. Wij zijn ervan overtuigd dat veel Nederlandse bedrijven kunnen profiteren van onze samenwerking."


MatchPoint
MatchPoint wordt sinds maart 2011 ontwikkeld en gedistribueerd door Colygon AG, een spin-off van de Zwitserse SharePoint specialist itsystems AG. Het succesvolle SharePoint Application Framework ontving een prijs van de Gartner Group. Het stelt bedrijven in staat om complexe SharePoint-oplossingen te bouwen in minder tijd. Colygon bracht MatchPoint in maart 2011 naar de Europese markt en heeft inmiddels tien partners in acht landen.

---

over e-office
e-office, the human software organisation is opgericht in 1991 en heeft zich direct vanaf het begin gespecialiseerd in het optimaliseren van de werkomgeving voor professionals. Deze manier van werken past bij deze eeuw: work21. De dienstverlening van e-office is gericht op het begeleiden van de organisatie- en gedragsverandering die nodig is om de werkprocessen te verbeteren. e-office adviseert organisaties over de manier waarop zij technologie kunnen inzetten om (virtuele) samenwerking te verbeteren en zo efficiënter te werken, ongeacht tijd en/of plaats. Hierbij staat een goede balans tussen mens, organisatie en technologie centraal. Klanten van e-office zijn onder meer Aegon, Zilveren Kruis Achmea, RTL Nederland, Internationaal Transportbedrijf Nillezen, Eiffel, Boskalis, Fortis, Rabobank International, BKR en Alfa Accountants & Adviseurs. Voor de realisatie van haar oplossingen maakt e-office gebruik van de nieuwste technologieën en is Microsoft Partner.

Voor meer informatie:
e-office
Pauline Huijzer/ Eline Roelfsema
Tel.: 088 001 83 00
e-mail: pauline.huijzer(at)e-office.com
Whizpr
Marjan Schrader/ Willemijn Vader
Tel.: 0317 410 483
e-mail:e-office(at)whizpr.nl