pr & social media adviesbureau
HTC

HTC introduceert de HTC Sensation in Ice White

Nieuwste Android update voor alle toestellen uit Sensation-serie

Utrecht, 2 februari 2012 - HTC, leider in mobiele innovatie en design kondigt aan dat de HTC Sensation vanaf 1 maart ook beschikbaar is in de kleur Ice White. Het toestel is bovendien voorzien van Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). Naast de HTC Sensation in Ice White, is de update naar Android 4.0 binnenkort voor alle toestellen in de Sensation-serie beschikbaar.    


De HTC Sensation in Ice White beschikt over dezelfde specificaties als het model in de kleur Grey, zoals een stijlvol design met aluminium en een royaal 4.3-inch qHD display. Hiermee profiteert de gebruiker van een optimale kijkervaring. Ook is de witte versie uitgerust met een 8-megapixel camera waarmee tevens full HD-video’s opgenomen kunnen worden. Gecombineerd met de gebruikservaring van HTC Sense zorgt dit voor een betere en meer persoonlijke beleving van Android.

Android 4.0
Door de update naar de nieuwste Android-versie kunnen gebruikers van de HTC Sensation, HTC Sensation XE en HTC Sensation XL profiteren van een nog snellere browse-ervaring. Daarnaast kunnen zij hun toestel ontgrendelen door middel van gezichtsherkenning (face unlock). Met Android 4.0 is het ook voor het eerst mogelijk in te zoomen op de agenda en onderaan in het home screen zelf een balkje met favoriete apps te creëren. Ook biedt Android 4.0 naadloze integratie met Google+, het sociale netwerk van Google. De update wordt binnenkort Over the Air (OTA) naar alle gebruikers uitgerold.

 

---------------

Over HTC
HTC Corporation (HTC) is een van de snelst groeiende bedrijven in de mobiele telecomsector. Door de gebruiker centraal te stellen in alles wat het bedrijf doet, ontwerpt HTC innovatieve telefoons die aansluiten bij de levensstijl en behoeften van individuen. HTC is genoteerd aan de Taiwanese beurs (2498). Voor meer informatie: www.htc.com/nl.

Voor meer informatie:
Whizpr
Chantal Schepers/ Esther Baltes/ Kees Verheij
Tel.: +31 317 410 483
E-mail: htc(at)whizpr.nl

Tags: android, htc