Inge Conradi

Inge Conradi

PR Consultant

Na haar studie Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam ging Inge aan de slag bij een PR bureau in de mediastad van Nederland. Ze ontdekte de interessante en dynamische wereld van PR en vond helemaal haar draai. Na vier jaar aan de bureauzijde haar creativiteit losgelaten te hebben, stapte ze over naar de bedrijfszijde waar ze met veel plezier bij de internationale hotelketen NH Hotel Group als PR- en Communicatiespecialist heeft gewerkt. Daarna is Inge weer naar de bureauzijde gegaan, als Marketing en Communicatie Expert bij de Nederlandse TV-marketingorganisatie.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en uiteindelijk kon ze haar reislust niet meer verbergen. De backpack werd gepakt en vol enthousiasme en verwondering ontdekte ze een half jaar lang Azië en Zuid-Amerika. Na deze wereldreis is Inge inmiddels geland bij Whizpr als PR Consultant. Ze versterkt hier de teams op de accounts van Visma, Sony, Dell Technologies, Swappie, A+E en Seagate.

Inge zit niet graag stil en in haar vrije tijd kun je haar vinden in de sportschool, buiten of op een festival. Verder wordt Inge erg enthousiast van alles wat over reizen gaat en beheert ze een eigen reisblog. Heb je tips nodig voor een reis? Dan kan Inge je vol enthousiasme en passie helpen. Op haar bucketlist staan nog genoeg landen om te ontdekken en als het ook maar even kan, vertrekt ze samen met haar vriend naar het buitenland voor nieuwe avonturen.