Homepage

Maak impact met verhalen door

Hoe kunnen we helpen?

Onze aanpakOnze cases

Filmbestand

het verhaal als stuwende kracht

Wij maken impact en creëren fans voor jouw merk. Dit doen we door jouw onderscheidende verhaal te koppelen aan de behoeften en uitdagingen van jouw doelgroep. Zo speel jij op den duur een rol in hún waardevolle verhaal.

Cases in the spotlight

Inspelen op actualiteit om relevantie te verhogen

Introductie bij een breed publiek en bouwen aan mediarelaties

Cross Cloud

Introductie Erik de Geus

oor voor verhalen
oog voor digitale strategie

Net als jij, heeft jouw doelgroep een verhaal. Wij geloven in de waarde van jouw rol in dit verhaal. Door jouw content aan te laten sluiten op hun belevingswereld en een antwoord te bieden op hun uitdagingen en problemen, trek je ze dichter naar je toe. Geloof jij in de waarde van verhalen? Wij ook! Neem contact op en vertel ons wie je bent en wat je zoekt. Wij zijn een en al oor.

Whizpr sfeerfoto

Dit zijn wij

Whizpr maakte ruim 20 jaar geleden naam als PR-bureau en groeide uit tot allround communicatiestrateeg. Deze groei danken wij aan onze talenten, hun kennisdeling en teamwork. Stuk-voor-stuk draagt iedereen zijn steentje bij aan onze strategie, waardoor we het zware tilwerk uiteindelijk samen doen.

  

Wat is jouw verhaal?

Dat is de belangrijkste vraag, als we met jou als klant aan de slag gaan. In je onderscheidende verhaal ligt jouw toegevoegde waarde, die we in eerste plaats helder maken, om naar doeltreffende content te vertalen. Zo gaan we van jouw publiek trouwe fans maken!