Paul Maris

Paul Maris

Account Director

Paul is een van onze ‘oudgedienden’. Want al in 2011 startte hij als PR Consultant bij Whizpr. Tegenwoordig staat hij garant voor een krachtige blend van strategisch marketing- & PR-advies en ijzersterke content voor onze klanten.

Na zijn opleiding Journalistiek & Communicatie startte hij als PR-consultant bij een tech PR-bureau. De wondere wereld die zich toen voor hem openbaarde heeft hij volledig omarmd. Sindsdien heeft hij tientallen grote en kleine tech-bedrijven geadviseerd en begeleid. Collega’s kloppen bij hem aan voor uitleg over hoe de industrie in elkaar steekt, een deep dive in allerlei soorten technologie en voor kristalheldere lees- en converteerbare content.

Stilzitten is voor Paul geen optie. Zowel letterlijk als figuurlijk. Precies daarom houdt hij ervan om regelmatig te fietsen (ook naar kantoor!) en om samen met vrienden muziek te maken waarbij hij beslag legt op de drumkit. En oh ja: Paul is de koning van de foute (woord)grappen en parttime CIO, DPO & BHV’er van Whizpr. #wistudatjes