Seagate Technology selecteert Whizpr als PR-bureau voor Nederland

Seagate Technology heeft Whizpr geselecteerd als PR-bureau voor de Nederlandse markt. De focus van de activiteiten zal liggen op het vergroten van de naamsbekendheid van het bedrijf en de producten en diensten die het bedrijf biedt aan klanten en partners. Seagate is een leverancier van harde schijven en storage producten. Het bedrijf biedt een compleet assortiment van opslagapparatuur, -systemen en -diensten aan, van periferie tot cloud. 

Valérie Labrune, Corporate Communications EMEA bij Seagate, over de samenwerking: “Wij zochten een partner voor PR en contentcreatie in Nederland die ons kan helpen bij het vergroten van onze naamsbekendheid en ons op basis van ervaring en creativiteit kan adviseren daarover. Wij hebben gekozen voor Whizpr vanwege de jarenlange ervaring en expertise in de IT-sector, hun aanwezige kennis en hun uitgebreide medianetwerk. Bijkomend voordeel is de nauwe samenwerking van Whizpr met All Colors of Communication, waar wij in België al jaren mee samenwerken. Hierdoor zijn de lijnen kort en kunnen zij gezamenlijk Seagate stevig positioneren in de gehele Benelux.”

Annerieke Kamphuis, eigenaar van Whizpr: “Seagate heeft een stevige en indrukwekkende historie en werkt aan innovatieve technologie voor zijn klanten. Samen met onze collega’s van All Colors of Communication in België gaan wij met veel plezier aan de slag om de positionering van Seagate in Nederland en België verder te versterken."

Het Seagate account-team bij Whizpr bestaat in Nederland uit Inge Conradi en Paul Maris. 

Cases in the spotlight

Tado

Inspelen op actualiteit om relevantie te verhogen

Innr

Introductie bij een breed publiek en bouwen aan mediarelaties

VMware

Cross Cloud

VMware

Introductie Erik de Geus