Visma kiest voor PR-bureau Whizpr

samenwerking visma

Visma, een Europese leverancier van bedrijfskritische cloudsoftware, heeft voor Whizpr gekozen als partner voor PR en contentcreatie in Nederland. Het doel van de samenwerking is te bouwen aan een positieve, brede merkperceptie van Visma in Nederland. Het softwareaanbod van Visma omvat oplossingen voor financieel beheer, HRM, inkoop en e-government. Visma Benelux bestaat uit meer dan 45 bedrijven die zich bezighouden met bedrijfskritische cloudsoftware.

Milan Vaassen, PR en Brand Manager Benelux bij Visma: “We zochten een betrouwbare partner om ons te helpen Visma als merk meer inhoudelijke lading te geven en nog meer op de kaart te zetten in Nederland. De jarenlange ervaring en expertise van Whizpr in de IT-sector, de aanwezige kennis en hun uitgebreide medianetwerk geven ons het vertrouwen dat Whizpr voor ons de juiste partner is om onze verhalen te vertellen.”

Annerieke Kamphuis, eigenaar van Whizpr: “Visma is een bedrijf met een indrukwekkende historie, maakt een sterke groei door en het management heeft een heldere visie op ondernemen en het inrichten van bedrijfskritische processen. We kijken ernaar uit om met onze kennis van de markt en onze geïntegreerde PR-aanpak een bijdrage te leveren aan het verbreden van de merkbeleving van Visma in Nederland."

Cases in the spotlight

Tado

Inspelen op actualiteit om relevantie te verhogen

Innr

Introductie bij een breed publiek en bouwen aan mediarelaties

Cross Cloud

Introductie Erik de Geus